" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia per la creació d'una Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Recollir aportacions i suggeriments a la proposta de Decret de creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2024 - 13/02/2024
Fases del proceso

Competencies professionals

10/01/2024 09:35  
Aceptadas

Als objectius principals que es plateja l’administració per a la creació de la xarxa manca enumerar un objectiu bastant important, les competències professionals que el personal bibliotecari hauria de tenir. Sense un personal bibliotecari amb les competències i habilitats professionals adequades no es podran assolir els objectius que es plantegen.

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

Un dels vectors que es volen millorar amb la proposta de reglament és el fet de comptar amb personal professional en cadascuna de les Biblioteques especialitzades i Centres de documentació que formin part de la Xarxa. A banda, cal tenir en compte que els requisits tècnics i de coneixement que calen per prestar serveis a una biblioteca, sigui especialitzada o no, són objecte de regulació específica en un altre Decret ( Decret 124/1999, de 4 de maig, sobre els serveis i el personal del Sistema de Lectura Pública de Catalunya).

Lista de adhesiones

y 2 personas más (ver más) (ver menos)

Referencia: II-PROP-2024-01-87846
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87846/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87846/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...