" class="part-icon-bars">

Distincions dels Agents Rurals

#medi ambient, emergències Tràmit de participació ciutadana (article 69 de la Llei 19/2014) en el Projecte de decret de les distincions del Cos d’Agents Rurals

Fase 1 de 1
Introducció 07/03/2024 - 22/03/2024
Veure les fases
Ajuda

Son debats estructuradi sus politiques publiques entà incorporar es votzes dera ciutadania enes decisions deth Govèrn. Eth Govèrn aquerís eth compromís d’escotar-les, incorporar-les quan sigue procedent e explicar entara ciutadania es decisions prenudes, enriquides damb aguesta participacion.


Podetz hèr es vòstes aportacions en linha, assistir a sessions presenciaus o consultar es aportacions d’auti participaires.

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Procés

L’objectiu de la consulta és recollir les propostes i els suggeriments de la ciutadania en relació amb la iniciativa normativa de creació del Dia dels Agents Rurals i l'establiment de noves distincions de caràcter honorífic per reconèixer l'antiguitat i els serveis excepccionalsdel dins del cos d'Agents Rurals. 

L’objectiu de la consulta és recollir les propostes i els suggeriments de la ciutadania en relació amb la iniciativa normativa de creació del Dia dels Agents Rurals i l'establiment de noves distincions de caràcter honorífic per reconèixer l'esforç i la dedicació i per reconèixer els serveis de mèrit excepcional dins del cos d'Agents Rurals. Es crea el Dia dels Agents Rurals per consolidar la imatge d'aquest cos operatiu.

Les dues distincions que el Decret estableix honoren la memòria dels dos agents rurals, David Iglesias i Xavier Ribes, assassinats l'any 2017 a Aspa en l’exercici de les seves funcions, posant el seu nom a la distinció de reconeixement de l'antiguitat i a la de reconeixement de serveis excepcionals.

Preguntes per orientar les aportacions

• Hi ha aspectes que no s’han tingut en compte i que haurien de ser valorats per l’Administració de la Generalitat? Quins?

• Hi ha altres aspectes que haurien de ser desenvolupats i no ho estan al projecte actual? Quins?

• S’haurien de preveure altres objectius diferents?

• Cal considerar altres alternatives a les que es presenten? Hi ha efectes de les alternatives esmentades que no s’hagin tingut en compte i que siguin rellevants?

Àrea Departament d'Interior
Disposa de retorn
Data d'inici Lo 7 de març de 2024
Data de finalització Lo 22 de març de 2024
Referència: II-PART-2024-03-673

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/distincionsCAR/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/distincionsCAR/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

21

Seguidores