" class="part-icon-bars">

Projecte de decret de les distincions del Cos d’Agents Rurals

Consulta pública prèvia relativa al Projecte de decret de les distincions del Cos d’Agents Rurals

Fase 3 de 3
Retorn 06/10/2023 - 30/11/2023
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

Es pretén establir el reconeixement públic de les actuacions meritòries i tasques d’especial rellevància de les persones membres del Cos d’Agents Rurals, així com incentivar la bona pràctica professional en l’exercici de les funcions per part de les persones membres del cos d’Agents Rurals.

El cos d’Agents Rurals esdevé el tercer cos operatiu de Catalunya, juntament amb el cos de Mossos d’Esquadra i el cos de Bombers, cossos que ja reconeixen als seus professionals actuacions meritòries o tasques de rellevància especial. El reconeixement professional proporciona una validació externa de les habilitats, coneixements i assoliments en el camp de treball que brinda evidència tangible de les capacitats i assoliments que han adquirit durant la seva carrera professional i que poden tenir un impacte significatiu en les oportunitats i el creixement professional, així com incentiva la bona pràctica professional en l’exercici de les funcions per part de les persones membres del cos d’Agents Rurals. Actualment, no s’han portat a terme actes o publicacions oficials, però sí que s’han practicat actes a escala interna on s’ha commemorat i reconegut la bona pràctica professional d'aquest cos operatiu.

En aquest context, la Direcció General dels Agents Rurals, en honor i record dels dos agents rurals, David Iglesias i Xavier Ribes, assassinats el 21 de gener de 2017 a Aspa en l’exercici de les seves funcions, ha acordat posar el seu nom en dues distincions, amb la finalitat de reconèixer l’esforç, la dedicació i el lliurament en l’exercici de les funcions o la realització d’actuacions meritòries. A aquest efecte, és necessari aprovar un decret que estableixi l’atorgament d’aquestes distincions, així com també el dia dels Agents Rurals.

Departament Departament d'Interior
Disposa de retorn No
Data d'inici 06 de Setembre de 2023
Data de finalització 06 de Octubre de 2023
Referència: II-PART-2023-09-620

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/distincionscosagentsrurals/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/distincionscosagentsrurals/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>