Estratègia catalana d'adaptació al canvi climàtic
#ETSELCANVI, ACTUA! Procés participatiu ESCACC, horitzó 2021-2030
Sensibilització sobre l'impacte ambiental dels diferents aliments que consumim
Informar la població sobre l'impacte ambiental dels diferents productes alimentaris que consumim, per exemple, mitjançant etiquetes que indiquin l'impacte ambiental de cada producte a les botigues i supermercats (https://www.foodnavigator.com/Article/2018/12/18/Carbon-labels-drive-more-sustainable-food-choices-scientists-confirm)
Lista de adhesiones
y 4 personas más
(ver más)
(ver menos)
Reportar contenido inapropiado
Este contenido no es apropiado?
1 comentario
Em sembla una bona iniciativa...el problema està en quins estudis ens basarem per decidir aquest impacte ambiental? Per exemple la producció de carn. Un estudi que només quantifica emissions (de ganadería industrial) o un estudi on es calcula l'impacte ambiental "net"... Emissions menys els beneficis en la regeneració d'ecosistemes de pastures (segrest de dioxide de carbono, eficiencia del cicle de l'aigua, augment de la microbiologia del sol, eficiència de la utilització de la energia solar (fotosíntesis) etc...?
Haurem de tenir molta cura i una visió molt global (Holistica)per no caure en els mateixos paranys de sempre: concentrar-nos en resoldre un problema o cobrir una necessitat determinada i acabar agravant els que ja tenim i/o crear uns de nous.
Però si...la conscienciació de la gent sobre la seva capacitat d'influir,a través del nostre consum diari, sobre quin món volem és important
Deja tu comentario
Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.
Cargando los comentarios ...