" class="part-icon-bars">

Estratègia catalana d'adaptació al canvi climàtic

#ETSELCANVI, ACTUA! Procés participatiu ESCACC, horitzó 2021-2030

Fase 3 de 3
Fase de retorn 19/03/2021 - 30/04/2021
Fases del proceso

Transició cap a un model de producció alimentària més sostenible

07/12/2020 18:21  
Retirada
Afavorir, mitjançant la redistribució de les subvencions a l'agricultura i la ramaderia, la producció de verdures, fruites, cereals i llegums per sobre la producció de carns, ous i lactis, els quals tenen una petjada de carboni molt superior, a més de contribuir enormement a l'acidificació del sòl, l'eutrofització de les aigües, la contaminació dels aqüífers i el consum d'aigua (https://science.sciencemag.org/content/360/6392/987).
Referencia: II-PROP-2020-12-80115
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80115/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80115/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...