" class="part-icon-bars">

Transició cap a un model de producció alimentària més sostenible

07/12/2020 18:32  
Afavorir, mitjançant la redistribució de les subvencions a l'agricultura i la ramaderia, la producció de verdures, fruites, cereals i llegums per sobre la producció de carns, ous i lactis, els quals tenen una petjada de carboni molt superior, a més de contribuir enormement a l'acidificació del sòl, l'eutrofització de les aigües, la contaminació dels aqüífers i el consum d'aigua (https://science.sciencemag.org/content/360/6392/987).
Endorsements count8

Reference: II-PROP-2020-12-80118
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80118/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80118/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

1 in favor (20.0%)

No comments with votes found

1 against (20.0%)

member-avatar JUST

Against  Aquesta afirmació és molt simplista. T'oblides de la necessitat de potenciar le ramaderia extensiva, imprescindible per mantenir els sistemes agro-silvo-pastorals vius, per mantenir la biodiversitat i augmentar la resiliència davant el canvi climàtic.

Comment details

You are seeing a single comment

View all comments

De fet és el mètode que la Natura va dissenyar després de mil.lions d'anys d'experiència... Les pastures i el grans herbívors van evolucionar junts.... Suposo que per això és el més simple i econòmic.. 🤔
Els recursos (animals, combustibles fòssils, etc) mai poden ser la causa del problema, és el maneig que fem d'ells que poden causar-los... Com ja està succeïnt...

https://3.12.8.7/holistic-management/science-library/

savory.global › 2017/02 › 20...PDF
An Exploration of Methane and Properly Managed Livestock ... - Savory Institute

Loading comments ...