" class="part-icon-bars">

Transició cap a un model de producció alimentària més sostenible

07/12/2020 18:32  
Afavorir, mitjançant la redistribució de les subvencions a l'agricultura i la ramaderia, la producció de verdures, fruites, cereals i llegums per sobre la producció de carns, ous i lactis, els quals tenen una petjada de carboni molt superior, a més de contribuir enormement a l'acidificació del sòl, l'eutrofització de les aigües, la contaminació dels aqüífers i el consum d'aigua (https://science.sciencemag.org/content/360/6392/987).
Número d'adhesions8

Referència: II-PROP-2020-12-80118
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80118/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80118/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (20.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (20.0%)

member-avatar JUST

En contra  Aquesta afirmació és molt simplista. T'oblides de la necessitat de potenciar le ramaderia extensiva, imprescindible per mantenir els sistemes agro-silvo-pastorals vius, per mantenir la biodiversitat i augmentar la resiliència davant el canvi climàtic.

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

De fet és el mètode que la Natura va dissenyar després de mil.lions d'anys d'experiència... Les pastures i el grans herbívors van evolucionar junts.... Suposo que per això és el més simple i econòmic.. 🤔
Els recursos (animals, combustibles fòssils, etc) mai poden ser la causa del problema, és el maneig que fem d'ells que poden causar-los... Com ja està succeïnt...

https://3.12.8.7/holistic-management/science-library/

savory.global › 2017/02 › 20...PDF
An Exploration of Methane and Properly Managed Livestock ... - Savory Institute

Carregant els comentaris ...