" class="part-icon-bars">

Augment/reducció de l'IVA a determinats productes alimentaris per afavorir aquells que tinguin un menor impacte ambiental

07/12/2020 18:33  
Augmentar/reduir l'IVA a determinats productes alimentaris per afavorir aquells que tinguin un menor impacte ambiental (https://science.sciencemag.org/content/360/6392/987).
Endorsements count8

Reference: II-PROP-2020-12-80119
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80119/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80119/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

1 in favor (50.0%)

member-avatar Carolina

In favor  A favor.

0 against (0.0%)

No comments with votes found

Comment details

You are seeing a single comment

View all comments

Per exemple, que preu es paga per construir un parc de aerogeneradors? Hi ha que veure els seus efectes sobre l'aigua superficial i soterrània, sobre les rieres i el efecte sequera i erosió del terreny. Hi ha que ver el efecte del parc sobre la biodiversitat, especialment aus i insectes, els efectes sobre els boscos i el ecosistema que conformen, els efectes sobre les persones soroll i canvis en els vents locals, ets. Tot i també els beneficis econòmics i la seva avantatja sobre altres alternatives possibles (fotovoltaic, biomassa, geotèrmica, nuclear, hidrològica, tèrmica, ets)
També sembla bé apostar per un consum de proximitat i la sobirania alimentaria, encara que els objectius siguin bons, el camí per aconseguir-los no sempre es fàcil ni directe (com son els preus i les subvencions)

Loading comments ...