" class="part-icon-bars">

Augment/reducció de l'IVA a determinats productes alimentaris per afavorir aquells que tinguin un menor impacte ambiental

07/12/2020 18:33  
Augmentar/reduir l'IVA a determinats productes alimentaris per afavorir aquells que tinguin un menor impacte ambiental (https://science.sciencemag.org/content/360/6392/987).
Número d'adhesions8

Referència: II-PROP-2020-12-80119
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80119/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80119/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

member-avatar Carolina

A favor  A favor.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Per exemple, que preu es paga per construir un parc de aerogeneradors? Hi ha que veure els seus efectes sobre l'aigua superficial i soterrània, sobre les rieres i el efecte sequera i erosió del terreny. Hi ha que ver el efecte del parc sobre la biodiversitat, especialment aus i insectes, els efectes sobre els boscos i el ecosistema que conformen, els efectes sobre les persones soroll i canvis en els vents locals, ets. Tot i també els beneficis econòmics i la seva avantatja sobre altres alternatives possibles (fotovoltaic, biomassa, geotèrmica, nuclear, hidrològica, tèrmica, ets)
També sembla bé apostar per un consum de proximitat i la sobirania alimentaria, encara que els objectius siguin bons, el camí per aconseguir-los no sempre es fàcil ni directe (com son els preus i les subvencions)

Carregant els comentaris ...