" class="part-icon-bars">

Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña

#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña

Fase 6 de 6
Retorno y cierre 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del proceso

Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes

30/05/2020 13:48  
Aceptadas
M'interessa especialment fer un model agroalimentari que redueixi el patiment dels animals, basat principalment en l'alimentació a base de plantes amb l'objectiu de reduir l'impacte ambiental i millorar la salut. També promoure la producció local i participativa de tots els actors i molt important implementar mesures estrictes en contra de l'ús de químics. Eliminar els ajuts a la producció que perjudica la biodiversitat i contamina el medi ambient i ajudar iniciatives alternatives.

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

Proposta parcialment incorporada al PEAC.

01 Impulsar la transició cap a un model de producció agrícola sostenible

Referencia: II-PROP-2020-05-78404
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78404/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78404/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...