" class="part-icon-bars">

Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña

#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña

Fase 6 de 6
Retorno y cierre 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del proceso

Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.

02/06/2020 01:52  
Aceptadas
Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar, l'any 2022, almenys un 50% de productes ecològics i de proximitat, com a element imprescindible per impulsar la demanda de tals productes i estimular la transformació del sector agrari i ramader. Aquest canvi també incidirà positivament en la qualitat de l'alimentació, i al seu torn, tindrà efectes positius en termes de salut contribuint a reduir la prevalença de per exemple sobrepes i obesitat

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

Proposta parcialment incorporada al PEAC.

28 Definir estratègies de promoció del producte autòcton català

Lista de adhesiones

Referencia: II-PROP-2020-06-78410
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78410/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78410/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...