Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos y servicios de interés. Al continuar la navegación entendemos que aceptas nuestra política de cookies. Para más información consulta aquí.
Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar, l'any 2022, almenys un 50% de productes ecològics i de proximitat, com a element imprescindible per impulsar la demanda de tals productes i estimular la transformació del sector agrari i ramader. Aquest canvi també incidirà positivament en la qualitat de l'alimentació, i al seu torn, tindrà efectes positius en termes de salut contribuint a reduir la prevalença de per exemple sobrepes i obesitat
La siguiente cadena de texto es una representación abreviada y hashed de este contenido. Es útil para garantizar que el contenido no haya sido alterado, ya que una única modificación daría lugar a un valor totalmente diferente.
Origen:{"body":{"ca":"Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar, l'any 2022, almenys un 50% de productes ecològics i de proximitat, com a element imprescindible per impulsar la demanda de tals productes i estimular la transformació del sector agrari i ramader. Aquest canvi també incidirà positivament en la qualitat de l'alimentació, i al seu torn, tindrà efectes positius en termes de salut contribuint a reduir la prevalença de per exemple sobrepes i obesitat"},"title":{"ca":"Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats."}}
Esta huella digital se calcula utilizando un algoritmo hash SHA256. Para poder replicarlo tú mismo, puedes usar una Calculadora MD5 en línea y copiar y pegar los datos de origen.
0 comentarios
Deja tu comentario
Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.
Cargando los comentarios ...