Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
Accepted
Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar, l'any 2022, almenys un 50% de productes ecològics i de proximitat, com a element imprescindible per impulsar la demanda de tals productes i estimular la transformació del sector agrari i ramader. Aquest canvi també incidirà positivament en la qualitat de l'alimentació, i al seu torn, tindrà efectes positius en termes de salut contribuint a reduir la prevalença de per exemple sobrepes i obesitat
This proposal has been accepted because:
Proposta parcialment incorporada al PEAC.
28 Definir estratègies de promoció del producte autòcton català
List of Endorsements
and 2 more people
(see more)
(see less)
Report inappropriate content
Is this content inappropriate?
0 comments
Add your comment
Sign in with your account or sign up to add your comment.
Loading comments ...