Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Phase 6 of 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Process phases

Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.

02/06/2020 01:52  
Accepted
Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar, l'any 2022, almenys un 50% de productes ecològics i de proximitat, com a element imprescindible per impulsar la demanda de tals productes i estimular la transformació del sector agrari i ramader. Aquest canvi també incidirà positivament en la qualitat de l'alimentació, i al seu torn, tindrà efectes positius en termes de salut contribuint a reduir la prevalença de per exemple sobrepes i obesitat

This proposal has been accepted because:

Proposta parcialment incorporada al PEAC.

28 Definir estratègies de promoció del producte autòcton català

List of Endorsements

Reference: II-PROP-2020-06-78410
Version number 2 (of 2) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78410/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78410/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Loading comments ...

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings