" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Fomentar la transformació dels productes agroalimentaris mitjançant una reducció i clarificació de la burocràcia

02/06/2020 02:04  
Acceptades
És important reduir enormement la burocràcia que cal dur a terme per tal de poder transformar les primeres matèries i comercialitzar els productes derivats obtinguts, ja que és precisament aquesta transformació la que realment n’incrementa la cadena de valor, afavorint així la viabilitat econòmica de les petites explotacions. Alhora, cal elaborar guies o eines d'assistència telemàtica funcionals que permetin conèixer amb facilitat els tràmits a desenvolupar per iniciar una determinada activitat.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta nova, recollida i incorporada al PEAC.

14 Impulsar la millora de la competitivitat de les petites produccions i PIMES

Llistat d'adhesions

Referència: II-PROP-2020-06-78413
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78413/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78413/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...