" class="part-icon-bars">

Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña

#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña

Fase 6 de 6
Retorno y cierre 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del proceso

Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)

07/06/2020 13:51  
Aceptadas
. El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de forma suficient i saludable; . Cal una millor educació alimentària per a fer una transició cap a una dieta saludable i menys depenent de importacions de recursos; . L'etiquetatge ha de continir la traçabilitat del producte amb informació sobre l'origen, el sistema de producció, les condicions laborals, la seva distribució,....

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

50 Capacitar a la població en relació amb la importància de l'alimentació en la salut individual i col·lectiva i garantir-ne una oferta saludable i sostenible

Referencia: II-PROP-2020-06-78458
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78458/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78458/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...