Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
DO_012_Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen.
Accepted
Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen. En restauració, es podria fomentar l’ús de productes de qualitat: si té una categoria es pot demanar que els productes que utilitza siguin d’una determinada qualitat (ex. oli).
This proposal has been accepted because:
Proposta l'objectiu de la qual està alineat amb altres actuacions ja contemplades pel PEAC.
52 Fomentar el compliment de les regulacions en l'àmbit de la seguretat alimentària
Related meetings:
Sessió de debat amb dones del món rural i marítim
10 June 2020
18:00 - 19:30
Sessió en línia per debatre amb els membres del Consell de Dones del món rural i marítim, per incorporar la perspectiva de les dones en la redacció del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Report inappropriate content
Is this content inappropriate?
0 comments
Add your comment
Sign in with your account or sign up to add your comment.
Loading comments ...