Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C2_018_Crear esdeveniments al territori vinculats a la gastronomia
Acceptades
Crear esdeveniments més freqüents a tot el territori vinculats a la gastronomia on els productors i la cuina siguin els protagonistes, recolzant iniciatives innovadores que generin activitat econòmica al món rural com, per exemple, que per cada compra es destini una petita part a projectes agroalimentàris o ramaders
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
29 Consolidar la gastronomia com a vector d'impuls de la cultura culinària catalana
Trobades relacionades:
Sessió de debat Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
17 de junh 2020
20:00 - 22:00
Sessió en línia per debatre sobre la la contribució del sistema alimentari a la cohesió territorial i l’arrelament de la població a les zones rurals, i a la necessitat de reforçar l’autoestima alimentària de Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Denóncia un problèma
Aguest contengut non ei apropriat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...