Aguest lòc web emplegue cookies pròpries e de tresaus entà melhorar l’experiéncia de navegacion, e aufrir contenguts e servicis d’interès.
En contunhar era navegacion, comprenem qu'acceptatz era nòsta politica de cookies. Entà mès informacion, consultatz ací.
Sessió en línia per debatre sobre com el model alimentari pot ser socialment sostenible i accessible per a tothom, equilibrat i amb una distribució de valor justa i equitativa entre tots els agents involucrats en la cadena de valor alimentària, i que impulsi la cooperació i la col·laboració en el sector.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"Incentivar produccions de qualitat per sobre de la quantitat, amb produccions més sostenibles"},"title":{"ca":"C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...