Sessió en línia per debatre sobre com el model alimentari pot ser socialment sostenible i accessible per a tothom, equilibrat i amb una distribució de valor justa i equitativa entre tots els agents involucrats en la cadena de valor alimentària, i que impulsi la cooperació i la col·laboració en el sector.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
The piece of text below is a shortened, hashed representation of this content. It's useful to ensure the content hasn't been tampered with, as a single modification would result in a totally different value.
Source:{"body":{"ca":"Incentivar produccions de qualitat per sobre de la quantitat, amb produccions més sostenibles"},"title":{"ca":"C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat"}}
This fingerprint is calculated using a SHA256 hashing algorithm. In order to replicate it yourself, you can use an MD5 calculator online and copy-paste the source data.
0 comments
Add your comment
Sign in with your account or sign up to add your comment.
Loading comments ...