Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
C3_031_Divulgació de menús equilibrats i accessibles
Accepted
Crear una plataforma per a idear menus equilibrats de preu accessible.
This proposal has been accepted because:
Proposta nova, recollida i incorporada al PEAC.
33 Promoure la reducció del preu d’aquells productes alimentaris que afavoreixin el seguiment d'hàbits saludables
Related meetings:
Sessió de debat Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
22 June 2020
20:00 - 22:00
Sessió en línia per debatre sobre com el model alimentari pot ser socialment sostenible i accessible per a tothom, equilibrat i amb una distribució de valor justa i equitativa entre tots els agents involucrats en la cadena de valor alimentària, i que impulsi la cooperació i la col·laboració en el sector.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Report inappropriate content
Is this content inappropriate?
0 comments
Add your comment
Sign in with your account or sign up to add your comment.
Loading comments ...