Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
Acceptades
Per poder elaborar etiquetes que informin adequadament sobre la qualitat nutricional dels aliments, dissenyar i promocionar menús i dietes saludables, innovar en la producció agroalimentària i promocionar els productes del territori és important disposar de dades de composició dels aliments, especialment dels productes locals.
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
50 Capacitar a la població en relació amb la importància de l'alimentació en la salut individual i col·lectiva i garantir-ne una oferta saludable i sostenible
Llistat d'adhesions
Denóncia un problèma
Aguest contengut non ei apropriat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Pots revisar la resta de comentaris aquí.
Totalment d'acord amb la necessitat de disposar de bases de dades que permetin identificar la composició nutricional dels aliments i en especial dels aliments de consum majoritari en el nostre entorn. És una eina imprescindible per poder valorar els hàbits alimentaris de la població, per poder fer planificacions de dietes saludables i adaptades a la nostra cultura alimentària i per elaborar etiquetes dels productes alimentaris amb un correcta informació de la seva composició nutricional.
Carregant els comentaris ...