Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Fases del procés

Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments

09/10/2020 19:49  
Acceptada
Per poder elaborar etiquetes que informin adequadament sobre la qualitat nutricional dels aliments, dissenyar i promocionar menús i dietes saludables, innovar en la producció agroalimentària i promocionar els productes del territori és important disposar de dades de composició dels aliments, especialment dels productes locals.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

50 Capacitar a la població en relació amb la importància de l'alimentació en la salut individual i col·lectiva i garantir-ne una oferta saludable i sostenible

Llistat d'adhesions

Referència: II-PROP-2020-10-79531
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/79531/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/79531/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Totalment d'acord amb la necessitat de disposar de bases de dades que permetin identificar la composició nutricional dels aliments i en especial dels aliments de consum majoritari en el nostre entorn. És una eina imprescindible per poder valorar els hàbits alimentaris de la població, per poder fer planificacions de dietes saludables i adaptades a la nostra cultura alimentària i per elaborar etiquetes dels productes alimentaris amb un correcta informació de la seva composició nutricional.

Carregant els comentaris ...

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes