Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
50 Capacitar a la població en relació amb la importància de l'alimentació en la salut individual i col·lectiva i garantir-ne una oferta saludable i sostenible
Llistat d'adhesions
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
Totalment d'acord amb la necessitat de disposar de bases de dades que permetin identificar la composició nutricional dels aliments i en especial dels aliments de consum majoritari en el nostre entorn. És una eina imprescindible per poder valorar els hàbits alimentaris de la població, per poder fer planificacions de dietes saludables i adaptades a la nostra cultura alimentària i per elaborar etiquetes dels productes alimentaris amb un correcta informació de la seva composició nutricional.
Carregant els comentaris ...