Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència de navegació, i oferir continguts i serveis d’interès. En continuar la navegació entenem que acceptes la nostra política de cookies. Per a més informació consulta aquí.
Per poder elaborar etiquetes que informin adequadament sobre la qualitat nutricional dels aliments, dissenyar i promocionar menús i dietes saludables, innovar en la producció agroalimentària i promocionar els productes del territori és important disposar de dades de composició dels aliments, especialment dels productes locals.
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
50 Capacitar a la població en relació amb la importància de l'alimentació en la salut individual i col·lectiva i garantir-ne una oferta saludable i sostenible
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"Per poder elaborar etiquetes que informin adequadament sobre la qualitat nutricional dels aliments, dissenyar i promocionar menús i dietes saludables, innovar en la producció agroalimentària i promocionar els productes del territori és important disposar de dades de composició dels aliments, especialment dels productes locals."},"title":{"ca":"Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
Totalment d'acord amb la necessitat de disposar de bases de dades que permetin identificar la composició nutricional dels aliments i en especial dels aliments de consum majoritari en el nostre entorn. És una eina imprescindible per poder valorar els hàbits alimentaris de la població, per poder fer planificacions de dietes saludables i adaptades a la nostra cultura alimentària i per elaborar etiquetes dels productes alimentaris amb un correcta informació de la seva composició nutricional.
1 comentari
Totalment d'acord amb la necessitat de disposar de bases de dades que permetin identificar la composició nutricional dels aliments i en especial dels aliments de consum majoritari en el nostre entorn. És una eina imprescindible per poder valorar els hàbits alimentaris de la població, per poder fer planificacions de dietes saludables i adaptades a la nostra cultura alimentària i per elaborar etiquetes dels productes alimentaris amb un correcta informació de la seva composició nutricional.
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...