" class="part-icon-bars">

Participació en el projecte del nou Hospital de Palamós

Participació de la ciutadania en el Pla funcional assistencial del nou Hospital de Palamós

Fase 2 de 2
Descripció de la fase 2 01/02/2024 - 29/03/2024
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Procés

Iniciativa participativa que vol recollir opinions i propostes de la ciutadania en relació a alguns aspectes del nou Hospital

Introducció


El Servei Català de la Salut i l’entitat Serveis de Salut Integrats Baix Empordà (SSIBE), que gestiona l’Hospital de Palamós, estan treballant en el projecte del nou Hospital, per al qual és fonamental comptar amb la participació i l’opinió de la ciutadania.


L’Hospital de Palamós ampliarà notablement la capacitat assistencial del centre i s’ubicarà en uns terrenys del sector Les Oliveretes de Palamós, a tocar de la carretera C-31. Està previst que permeti encabir-hi un equipament d’uns 40.000 m2 i amb reserva per a futures ampliacions.


Actualment, s’està treballant la fase de redacció del Pla funcional assistencial del nou Hospital, que definirà tot el que fa referència a l’estructura, l’organització dels diferents serveis i el disseny dels espais, entre altres. Aquest Pla serà la base per tal que, posteriorment, es faci el projecte arquitectònic que determinarà com serà el futur Hospital.


Per aquest motiu és clau incorporar la perspectiva de les persones usuàries i la ciutadania en el projecte de l’Hospital a través de la participació activa, tal i com es fa, de forma paral·lela, amb els professionals de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.


Objectius del procés

·      Determinar els aspectes prioritaris per a la ciutadania.

·      Incorporar l’experiència de persones usuàries i de la ciutadania.

·      Recollir propostes de millora.


Com s’hi pot participar?

S'han recollit les preferències sobre aspectes diversos, així com altres aportacions, a través d'un formulari en línia que ha estat actiu fins el 31 de gener de 2024.


Quins són els temes que s'han tractat?

1.      Accés i mobilitat externa i interna.

2.      Característiques dels serveis i espais pel que fa al confort, a la intimitat, a la informació, a l’entreteniment a les sales d’espera, als locutoris, als espais exteriors, a les consultes, a les habitacions, etc.

3.      Altres serveis: la ludoteca, l’espai d’acollida de nens, els espais per als usuaris, la cafeteria, les botigues, etc.


Retorn

Un cop finalitzat el termini de resposta, l’entitat Serveis de Salut Integrats Baix Empordà elabora un document de resultats amb la informació recollida en el formulari, que es publica en aquest mateix espai web. Tanmateix, es pot trobar informació addiccional clicant sobre l'enllaç següent: https://www.ssibe.cat/noticies/4193/com-volem-el-nou-hospital-de-palamos


Documents relacionats

El que es decideix Es recullen les opinions i els suggeriments de la ciutadania en relació amb el Pla funcional assistencial del nou Hospital de Palamós.
Qui hi participa Persones usuàries i ciutadania de la comarca del Baix Empordà que estiguin interessades en el disseny del Pla funcional.
Com es decideix Les opinions i les propostes que s'hi recollin es tindran en consideració durant el procés d'elaboració del Pla.
Departament Departament de Salut
Àmbit Salut
Unitat promotora Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.
Entitats dinamitzadores Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut i Regió Sanitària Girona.
Disposa de retorn
Data d'inici 28 de Novembre de 2023
Data de finalització 31 de Gener de 2024
Referència: II-PART-2023-11-636

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/hospalamos/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/hospalamos/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

1

Seguidores