" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual es regulen els serveis de suport a la inspecció veterinària oficial en escorxadors, sales d’especejament i establiments de manipulació de caça a Catalunya.

Regulació dels serveis de suport a la inspecció veterinària oficial en escorxadors, sales d’especejament i establiments de manipulació de caça a Catalunya.

Fase 2 de 2
Retorn 14/02/2022 - 14/03/2022
Fases del procés

Més formació AOIV i riscos del nou projecte

10/02/2022 00:46  

Haurà un registre d’entitats AOIV habilitades...però els AOIV passaran també habilitació? Els AOIV actuals haurían de realitzar formació, nova avaluació i que el SVO formi part d'aquesta avaluació. Si hi ha AOIV millor formats hauran menys veterinaris fent control oficial? Amb aquest model hi ha risc que els AOIV siguin pro-empresa i el control oficial es vegi afectat. També haurà tercers països que no els agradi que l’escorxador contracti directament AOIV.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2022-02-83492
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/inspeccio-escorxadors/f/3367/proposals/83492/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/inspeccio-escorxadors/f/3367/proposals/83492/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...