Información sobre las cookies utilizadas en la página web
Utilizamos cookies en nuestro sitio web para mejorar el rendimiento y el contenido del mismo. Las cookies nos permiten ofrecer una experiencia de usuario y unos contenidos más personalizados desde nuestros canales de redes sociales.
" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Fase 3 de 3
Retorn 03/12/2021 - 04/05/2022
Fases del proceso

Cambios en "La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "

Comparar el modo de visualización:

Título

  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}
  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}
Supresiones
Adiciones
  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}
Supresiones
Adiciones
  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}

Cuerpo

  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
Supresiones
Adiciones
  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
Supresiones
Adiciones
  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
Autoría de la versión
Avatar: Associació Vinícola Catalana Associació Vinícola Catalana
Versión creada el 01/12/2021 09:07

Necesitas habilitar todas las cookies para ver este contenido.

Cambiar la configuración de cookies