" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Phase 3 of 3
Retorn 03/12/2021 - 04/05/2022
Process phases

Changes at "Visió del camp de manera holística"

Title

  • +{"ca"=>"Visió del camp de manera holística"}
  • +{"ca"=>"Visió del camp de manera holística"}
Deletions
Additions
  • +{"ca"=>"Visió del camp de manera holística"}
Deletions
Additions
  • +{"ca"=>"Visió del camp de manera holística"}

Body

  • +["Resulta molt interessant la implementació de qualitat a l’àmbit turístic més àmplia i abordar la sostenibilitat de les activitats de manera holística, amb aspectes ambientals, econòmics, socials i culturals. \nEn concret, la categorització actual es fixa en els aspectes de qualitat d’edificacions i de l’entorn, i situa el titular agrari en un paper passiu d’acompanyament. Caldria una millora en la categorització que tingués en compte una sostenibilitat en la qualitat del servei. (document adjunt)"]
  • +["Resulta molt interessant la implementació de qualitat a l’àmbit turístic més àmplia i abordar la sostenibilitat de les activitats de manera holística, amb aspectes ambientals, econòmics, socials i culturals. \nEn concret, la categorització actual es fixa en els aspectes de qualitat d’edificacions i de l’entorn, i situa el titular agrari en un paper passiu d’acompanyament. Caldria una millora en la categorització que tingués en compte una sostenibilitat en la qualitat del servei. (document adjunt)"]
Deletions
Additions
  • +["Resulta molt interessant la implementació de qualitat a l’àmbit turístic més àmplia i abordar la sostenibilitat de les activitats de manera holística, amb aspectes ambientals, econòmics, socials i culturals. \nEn concret, la categorització actual es fixa en els aspectes de qualitat d’edificacions i de l’entorn, i situa el titular agrari en un paper passiu d’acompanyament. Caldria una millora en la categorització que tingués en compte una sostenibilitat en la qualitat del servei. (document adjunt)"]
Deletions
Additions
  • +["Resulta molt interessant la implementació de qualitat a l’àmbit turístic més àmplia i abordar la sostenibilitat de les activitats de manera holística, amb aspectes ambientals, econòmics, socials i culturals. \nEn concret, la categorització actual es fixa en els aspectes de qualitat d’edificacions i de l’entorn, i situa el titular agrari en un paper passiu d’acompanyament. Caldria una millora en la categorització que tingués en compte una sostenibilitat en la qualitat del servei. (document adjunt)"]
Version number 1 out of 1 Show all versions Go back to proposal
Version author
Avatar: Laura Dalmau Laura Dalmau
Version created at 01/12/2021 13:26