Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Fase 3 de 3
Retorn 03/12/2021 - 04/05/2022
Fases del procés

Reconeixement de l’enoturisme (turisme del vi) en les futures normatives en matèria de turisme

02/12/2021 14:25  
Catalunya és un país vitivinícola. Els seus processos d’elaboració del Cava i del Vi, des de la vinya fins a l’ampolla, tenen un màxim respecte al medi ambient i a la sostenibilitat. La creixent activitat dels cellers en matèria d’enoturisme i de turisme rural, justifica el reconeixement de l’enoturisme com una activitat més d’interès turístic. Les futures normatives en matèria de turisme haurien reconèixer de forma expressa en els seus texts, l’enoturisme.
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2021-12-83045
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/83045/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/83045/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Carregant els comentaris ...

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes