Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Fase 2 de 2
Retorn ? - ?
Fases del procés

13 propostes

El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.

Estat
Origen
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
  • Creat el
    01/02/2021
  • 0
  • Número de comentaris: 0

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes