Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
13 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
Des de CCOO hem adreçat un document amb propostes per tal de participar en l'elaboració del...
Veure document adjunt
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
Veure document adjunt
Veure document adjunt