Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
13 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Veure document adjunt
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
Veure document adjunt
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...
Des de CCOO hem adreçat un document amb propostes per tal de participar en l'elaboració del...
Veure document adjunt
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...