" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Fase 2 de 2
Retorn ? - ?
Fases del proceso

13 propuestas

El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.

Estado
Origen
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...
  • Creado el
    01/02/2021
  • 0
  • Número de comentarios: 0
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...