Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
13 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
Veure document adjunt
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
Veure document adjunt
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
Des de CCOO hem adreçat un document amb propostes per tal de participar en l'elaboració del...
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
Veure document adjunt
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...