" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16-11-2019 - 31-03-2020
Veure les fases

Seguiment de les Recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya

02/05/2019 13:02  
Com a mare, crec que el nou Decret ha d'incorporar que el seguiment de les recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, sigui obligatòri en els centres públics, sent absolutament excepcionals les opcions nutricionals que no s'hi adeqüin o se n'apartin (com els gelats, granisats, iogurts ensucrats, gelatines, etc...), ja que aquestes hauríen de quedar a criteri de cada família.
En base a l'art. 46 de la Llei 13/1989, de la Generalitat: principi de coordinació.

Llistat d'adhesions

14 Suports
Número d'adhesions5

Referència: II-PROP-2019-05-75585
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75585/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75585/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Totalment d'acord, ha d'haver-hi un criteri basat en la salut. Tenim els infants enganxats al sucre!
Menjar fora de temporada, congelats, fruita de l'altre part del món o mesos a càmeres, animals de producció intensiva i química. No tot s'hi val!

Em sembla bàsic i evident que és totalment necessari complir les diferents recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i de la Organització Mundial de la Salut. Com podem estar recomanant a nivell nacional i internacional uns criteris nutricionals i no complir-los a les escoles?

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...