Skip to main content

Cookie settings

We use cookies to ensure the basic functionalities of the website and to enhance your online experience. You can configure and accept the use of the cookies, and modify your consent options, at any time.

Essential

Preferences

Analytics and statistics

Marketing

Show original text Warning: Content might be automatically translated and not be 100% accurate.

Us proposem tres eixos com a punt de partida per dur a terme aquest debat:

Eix 1 - L'espai de migdia en el projecte educatiu de centre

Per aconseguir que l'espai menjador sigui un espai integrat en el projecte educatiu del centre.

Eix 2 - L'alimentació a l'espai de migdia

Per garantir la qualitat alimentària de l'espai menjador a partir d'uns estàndards.

Eix 3 - Sobre la qualitat de servei de l'espai de migdia

Per garantir que la prestació del servei es faci incloent les necessitats de tot l'alumnat.

Podeu trobar més informació a les fitxes de treball i a la pàgina Documentació (antecedents, documentació complementària, normativa de referència i informes de les sessions presencials).

45 proposals

Participación del alumnado en la elaboración de los menús y formación del alumnado en materia de alimentación
Supervisar Comedores Escolares con una frecuencia mensual
Evitar el desperdicio de comida
Sessió participativa amb infants Escola Sagarra
Preu excessiu del servei
Nutrir cos i ment
Legislar per que les AMPA/AFA puguin gestionar directament el menjador i temps de migdia via encàrrec de l'admnistració
Atenció als nens i nenes amb NEE durant el temps de menjador
Eix 3 , cuina a l'escola
Reduir l'us de plàstics
Que sea la administración local o autonómica quien dirija los catering como empresas sin fines de lucro
Habilitar espais als instituts per dinar amb carmanyola
Contractació directa o gestió directa
Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.
Escoles concertades
Eix 3 pels alumnes amb necessitats especials
Realizar auditorías externas para asegurar el cumplimiento de los requisitos dietético-nutricionales y la calidad del servicio de comedor
Impulsar Cicle de Grau Mig d'Educació en Temps No Lectiu
Moure l'espai de menjador més tard. I a la tarda que ja no hi hagi classes
Gestió menjadors Eix 2 - L'alimentació a l'espai migdia
Coneixement de la realitat dels menjadors a Catalunya per part del Departament
Revisió de les ràtios monitor-alumne
Aportacions sessió autogestionada - Viladecans
Preu del menú, qualitat i servei
Seguiment de les Recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya
Results per page:
25
See all withdrawn proposals

Confirm

Please log in

The password is too short.

Share