" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Phase 3 of 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Process phases

Inspeccions en menjadors i mesures

15/05/2019 23:52  
Els menús, tot i ser revisats per una D-N, son substituïts pel catering per altres aliments, ja que les monitores sovint demanen a l'empresa aquell determinat aliment amb l'argument que els és més fàcil donar-ho als nens o que s'ho mengen més ràpid. Evidentment el catering, decideix substituir el menú programat pel menú que li proposa la monitora o encarregada, per fidelitzar el centre i així continuar el curs següent. Caldrien inspeccions períodiques i conscienciar al monitoratge i a l'empresa.

List of Endorsements

8 Supports

Reference: II-PROP-2019-05-75622
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75622/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75622/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

1 against (50.0%)

No comments with votes found

Comment details

You are seeing a single comment

View all comments

Es un temps que passen moltíssimes irregularitats. S'han de reeducar molts hàbits, tant de les persones de cuina, com el monitoratge, perquè s'ha de tenir tanta pressa per a que els infants mengin? Potser cal habilitar més espais de menjador a les escoles? Potser cal més personal? Potser cal formar a les persones treballadores de la importància de menjar bé, de menjar sa, de no forçar, etc, etc...

Loading comments ...