" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Fases del procés

Inspeccions en menjadors i mesures

15/05/2019 23:52  
Els menús, tot i ser revisats per una D-N, son substituïts pel catering per altres aliments, ja que les monitores sovint demanen a l'empresa aquell determinat aliment amb l'argument que els és més fàcil donar-ho als nens o que s'ho mengen més ràpid. Evidentment el catering, decideix substituir el menú programat pel menú que li proposa la monitora o encarregada, per fidelitzar el centre i així continuar el curs següent. Caldrien inspeccions períodiques i conscienciar al monitoratge i a l'empresa.

Llistat d'adhesions

8 Suports
Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2019-05-75622
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75622/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75622/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (50.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Es un temps que passen moltíssimes irregularitats. S'han de reeducar molts hàbits, tant de les persones de cuina, com el monitoratge, perquè s'ha de tenir tanta pressa per a que els infants mengin? Potser cal habilitar més espais de menjador a les escoles? Potser cal més personal? Potser cal formar a les persones treballadores de la importància de menjar bé, de menjar sa, de no forçar, etc, etc...

Carregant els comentaris ...