Procés participatiu de l'espai de menjador escolar
#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia
Inspeccions en menjadors i mesures
Els menús, tot i ser revisats per una D-N, son substituïts pel catering per altres aliments, ja que les monitores sovint demanen a l'empresa aquell determinat aliment amb l'argument que els és més fàcil donar-ho als nens o que s'ho mengen més ràpid. Evidentment el catering, decideix substituir el menú programat pel menú que li proposa la monitora o encarregada, per fidelitzar el centre i així continuar el curs següent. Caldrien inspeccions períodiques i conscienciar al monitoratge i a l'empresa.
Llistat d'adhesions
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Detalls del comentari
Estàs veient un sol comentari
Mostra tots els comentaris
Es un temps que passen moltíssimes irregularitats. S'han de reeducar molts hàbits, tant de les persones de cuina, com el monitoratge, perquè s'ha de tenir tanta pressa per a que els infants mengin? Potser cal habilitar més espais de menjador a les escoles? Potser cal més personal? Potser cal formar a les persones treballadores de la importància de menjar bé, de menjar sa, de no forçar, etc, etc...
Carregant els comentaris ...