Procés participatiu de l'espai de menjador escolar
#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia
Preu del menú, qualitat i servei
Cal establir uns preus de menú que permetin una bona qualitat del producte i així poder oferir a més a més: proximitat i ecològic. El 70% aprox. del cost del servei del menjador es destina a monitoratge
Cal que el menjador serveixi els àpats amb l'ordre i quantitats fixades al menú, evitant posar en un sol plat el 1r i el 2n àpat.
Caldria "prohibir" emportar-se menjar sobrant a casa per part del monitoratge principalment, ja que pot influir en una menor quantiat de ració servida als infants.
Cal que el menjador serveixi els àpats amb l'ordre i quantitats fixades al menú, evitant posar en un sol plat el 1r i el 2n àpat.
Caldria "prohibir" emportar-se menjar sobrant a casa per part del monitoratge principalment, ja que pot influir en una menor quantiat de ració servida als infants.
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
3 comentaris
Conversa amb MARTA
Està totalment prohibit que els monitors s'enduguin menjar de l'escola.
Hola Marta, doncs estant prohibit... a més d'un centre els monitors o responsables del menjador s'emporten el menjar a casa, sino... només cal posar-se a la porta de la sortida del menjador d'uns quants col·legis a les 3 de la tarda... les bosses que surten son més grans que les que portem al supermercat! És penós però es fa!
Doncs aquí és qüestió de denunciar-ho a les empreses de càtering, això es mala praxis dels treballadors.
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...