Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Phase 3 of 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Process phases

Preu del menú, qualitat i servei

16/05/2019 00:01  
Cal establir uns preus de menú que permetin una bona qualitat del producte i així poder oferir a més a més: proximitat i ecològic. El 70% aprox. del cost del servei del menjador es destina a monitoratge Cal que el menjador serveixi els àpats amb l'ordre i quantitats fixades al menú, evitant posar en un sol plat el 1r i el 2n àpat. Caldria "prohibir" emportar-se menjar sobrant a casa per part del monitoratge principalment, ja que pot influir en una menor quantiat de ració servida als infants.
4 Supports
Endorsements count0

Reference: II-PROP-2019-05-75623
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75623/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75623/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

0 against (0.0%)

No comments with votes found

3 comments

Loading comments ...

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings