Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Realizar auditorías externas para asegurar el cumplimiento de los requisitos dietético-nutricionales y la calidad del servicio de comedor

Avatar: JAVIER SOLANO JAVIER SOLANO
En las auditorías se deberían llevar a cabo tres tipos de controles que enumeramos a continuación: 1º control de las cocinas centrales: deberían llevarse a cabo al menos una vez al año. 2º control de los menús servidos: deberían llevarse a cabo trimestralmente. 3º visitas a las cocinas de los centros: están deberían ser de tres tipos: programadas según un calendario, aleatorias/al azar y dirigidas/derivadas de quejas o tras identificar alguna problemática).
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir