" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Fases del procés

Alimentació vegetariana/vegana

05/06/2019 12:19  
Promoure i facilitar l'alimentació vegetariana/vegana, nutricionalment completa i evitant processats per a les famílies que ho sol·licitin. Així com promoure la reducció de l'ús de proteïna animal, per exemple promovent un dia a la setmana en que no se'n mengi. Sobretot que sigui sa, variat, seguint la dieta mediterrània (que promou el consum moderat de carn i peix i no diari), incorporant llegums, més verdures i fruita en els menús, ja no només d'un dia, sinó de més.
7 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2019-06-75790
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75790/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75790/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (50.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Carles
En contra  

Totes les famílies tenen la seva visió particular i respectable sobre l'alimentació. A l'escola pública s'ha de tenir un menú estàndard segons criteris de nutricionistes i no de visions alimentàries particulars. Sinó apareixeran els qui vulguin una alimentació basada només en carn, insectes o altres opcions i es crearan situacions de discriminació.

La situación de discriminación ocurre cuando a un niño vegano/ vegetariano se le niega a servir un menú vegano/ vegetariano y sus padres se ven obligados tirar de túpper o simplemente no pueden dejarlo a comer en el colegio. Para no discriminar, nadie debería verse forzado a comer cosas que por cuestiones religiosas o ideológicas no puede consumir. Que además se consume demasiada carne y a todo el mundo le viene bien buscar otras alternativas.

En tots moments, el menú ha de ser segons criteris de nutricionistes, això sempre. I no es tracta sobre una visió alimentària particular.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...