Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Eix 3 , cuina a l'escola

Avatar: Sebastiá Garcia Navarrete Sebastiá Garcia Navarrete
Es dona a entendre que la linea freda és més segura que la cuina in situ. No estic d'acord en aquesta afirmació. Les messures d'higiene son exigibles en tots els models i la cuina en el centre, tenen revisions periódiques per part del departament de Sanitat per que siguin higiéniques i segures. Fer creure que la línea freda és més segura és fals i perjudica a les cuines dels centres. Soposo que hi han dates contrastables sobre incidents higiénics. Que es pobliquín i valorem.
Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir