" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Phase 3 of 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Process phases

Gestió menjadors Eix 2 - L'alimentació a l'espai migdia

15/11/2019 10:43  
Recalcar la necessitat de garantir a tots aquells alumnes amb patologies derivades de la ingesta de gluten, un servei de menjador adaptat a les seves necessitats específiques, en un treball inclusiu de l'administració per no discriminar-los. Apart del compliment del decret 1169/11 s'ha de tenir en compte les traces en la elaboració final del plat. Complir els decrets 52/11 i recentment decret 114/12 de 10/10/19 per incompliment del gorvern.

List of Endorsements

and 1 more person (see more) (see less)
3 Supports
Endorsements count4

Reference: II-PROP-2019-11-76907
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/76907/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/76907/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...