Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Phase 3 of 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Process phases

Gestió menjadors Eix 2 - L'alimentació a l'espai migdia

15/11/2019 10:43  
Recalcar la necessitat de garantir a tots aquells alumnes amb patologies derivades de la ingesta de gluten, un servei de menjador adaptat a les seves necessitats específiques, en un treball inclusiu de l'administració per no discriminar-los. Apart del compliment del decret 1169/11 s'ha de tenir en compte les traces en la elaboració final del plat. Complir els decrets 52/11 i recentment decret 114/12 de 10/10/19 per incompliment del gorvern.

List of Endorsements

and 1 more person (see more) (see less)
3 Supports
Endorsements count4

Reference: II-PROP-2019-11-76907
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/76907/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/76907/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Loading comments ...

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings