Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Us proposem tres eixos com a punt de partida per dur a terme aquest debat:

Eix 1 - L'espai de migdia en el projecte educatiu de centre

Per aconseguir que l'espai menjador sigui un espai integrat en el projecte educatiu del centre.

Eix 2 - L'alimentació a l'espai de migdia

Per garantir la qualitat alimentària de l'espai menjador a partir d'uns estàndards.

Eix 3 - Sobre la qualitat de servei de l'espai de migdia

Per garantir que la prestació del servei es faci incloent les necessitats de tot l'alumnat.

Podeu trobar més informació a les fitxes de treball i a la pàgina Documentació (antecedents, documentació complementària, normativa de referència i informes de les sessions presencials).

45 propostes

Realizar auditorías externas para asegurar el cumplimiento de los requisitos dietético-nutricionales y la calidad del servicio de comedor
Dinar a horari saludable
Reduir l'us de plàstics
L'escola no és cap negoci
Preu del menú, qualitat i servei
Seguiment de les Recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya
Moure l'espai de menjador més tard. I a la tarda que ja no hi hagi classes
Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.
Revisió de les ràtios monitor-alumne
Els menjadors escolars a l'educació pública han de ser gestionats públicament
Supervisió obligatòria per dietista-nutricionista col.legiat dels menús
No limitar us cuina escolar a servei de menjador i horari escolar
Sessió participativa AMPA Escola Joc de la Bola
Nutrir cos i ment
Preu excessiu del servei
Inspeccions en menjadors i mesures
Aportacions del Consell Escolar Municipal de Sabadell
Extraescolars enlloc d'activitats
Atenció als nens i nenes amb NEE durant el temps de menjador
Sessió participativa Fundació Privada en Xarxa
Habilitar espais als instituts per dinar amb carmanyola
Supervisar Comedores Escolares con una frecuencia mensual
Facilitar que aquelles AMPAS i CCEE que vulguin puguin tenir menjadors autogestionats ecològics de proximitat
Evitar el desperdicio de comida
Universalitzar el Temps de Migdia per incrementar la qualitat educativa
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir