" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Fases del procés

Sessió presencial dels Serveis Territorials a Lleida

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
26/04/2019 22:22   4 comentaris
13 Juny 2019
19:00 - 21:30
Referència: II-MEET-2019-04-99
Versió 10 (de 10) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2506/meetings/99/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2506/meetings/99/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Trobada de debat per construir plegats com ha de ser l'espai de migdia en els centres educatius a través del màxim consens entre tots els agents implicats.

Escola Oficial d'Idiomes de Lleida (sala d'actes)
Carrer del Corregidor Escofet, 53 - 25005 Lleida

És important recollir opinió de representants d'AMPAs que desenvolupen i gestionen la prestació del servei menjador
escolar a tots centres educatius públics a Catalunya. Cal visibyilitzar la seva opinió i prioritats en tot el procés participatiu. Ens veiem el 13/6!!

Conversa amb Oriol

Demà estic apuntat a la sessió presencial a Lleida. He vist que hi ha molt material, coses interessants (he de tenir més temps per poder acabar de llegir-lo). També és d'agraïr el procés participatiu, i que es porti pel territori.

Disculpeu que vagi una mica per feina (la gent de les AMPA sovint anem amb mil coses), però estic apuntat explícitament per saber si les AMPAs podrem seguir portant la gestió del temps de migdia (tant de forma directa, com contractant alguna petita empresa). Sobretot tenint en compte que el servei el paguem les famílies (no tinc cap inconvenient en que sigui cobert per l'administració, de manera universal i gratuïta). Voldria saber si en les sessions estudiarem mecanismes legals per encavir-hi aquest model de gestió, ja sigui a través de la llei de servei a les persones, o buscant-ne altres. I si mirarem exemples d'altres comunitats autònomes que sembla en donen l'opció.

És a dir, tota la resta és molt interessant. Però aquest seria un punt clau.

Gràcies!

Oriol, jo també estic inscrita per la sessió d'aquesta tarda. No sé de quin material parles per llegir. Està penjat a algún lloc? A veure si em dóna temps a mirar-me'l abans de la sessió perquè no en sabia res. Gràcies

Aquí els pots descarregar:
httpss://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars

Carregant els comentaris ...