" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Qualificació del Doctorat com a mèrit

18/01/2022 10:53  

Actualment el fet de disposar d'un doctorat no puntua més mèrits que tenir el nivell C2 de Català. Aquest fet és discriminatori, atès a que les persones amb un doctorat s'han especialitzat durant almenys 3 anys dedicant moltes hores a conèixer una temàtica en concret i això cal valorar-ho. Aquestes persones aporten un plus a l'administració i això caldria tenir-ho en compte en els barems dels mèrits.

Referència: II-PROP-2022-01-83263
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83263/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83263/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Potser si el doctorat té a veure amb el lloc de treball, sí, però si no, no entenc la relació. Si fem doctorats és perquè volem, no perquè ningú ens ho demani.

El doctorat a part de la temàtica que sigui, no és només estudiar una temàtica concreta. Sinó que fa que adquireixis altres habilitats transversals. Per exemple el cas dels doctorats de ciències sobretot suposa un coneixement superior del tractament de dades i interpretació de les mateixes així com gestió de bases de dades, entre d'altres habilitats com gestió de recursos i projectes, entre d'altres. Està clar que es fan perquè es volen igual que el nivell C2 de català o cursos diversos. Però el que pot aportar una persona que ha fet el doctorat cal que sigui valorat proporcionalment al que aporta a la administració, i no es el mateix tenir l' Actic que un doctorat. En la meva opinió és que cal fer una ponderació adequada dels mèrits.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...