" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Fase 2 de 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Fases del procés

Ampliar el temps de Teletreball i Presencialitat a qui ho desitgi

19/01/2022 09:52  

Proposo que totes les persones que ho desitgin puguin treballar tots els dies de la setmana en la modalitat de teletreball i que les persones que optin per la presencialitat també puguin fer-ho així tots els dies de la setmana.

Referència: II-PROP-2022-01-83296
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83296/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83296/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (40.0%)

member-avatar Eli

A favor  Almenys s'hauria de contemplar aquesta possibilitat o opció per als llocs que no cal presencialitat. Hi ha moltes feines que a hores d'ara es poden fer 100% online, tal com s'està ja demostrant. Que sigui opcional haver d'anar presencialment i, a més, es pugui triar el nombre de dies que cal anar. Hi ha feines que amb un dia a la setmana ja n'hi hauria prou. Ha quedat sobradament demostrat que la feina en l'administració es pot realitzar des de casa, sempre, és clar, disposant dels mitjans adequats que actualment i sobretot gràcies a la situació actual ja els disposem.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Almenys s'hauria de contemplar aquesta possibilitat o opció per als llocs que no cal presencialitat. Hi ha moltes feines que a hores d'ara es poden fer 100% online, tal com s'està ja demostrant. Que sigui opcional haver d'anar presencialment i, a més, es pugui triar el nombre de dies que cal anar. Hi ha feines que amb un dia a la setmana ja n'hi hauria prou. Ha quedat sobradament demostrat que la feina en l'administració es pot realitzar des de casa, sempre, és clar, disposant dels mitjans adequats que actualment i sobretot gràcies a la situació actual ja els disposem.

A favor  

penso el mateix

Crec que per al personal que s'ha de desplaçar diariament amb per arribar al treball realitzant un munt de quilometres, tant sigui amb vehicle particular, tren, autocar, els hi facilitaria molt la vida, guanyant sobretot amb qualitat de vida.

A totes les feines d'oficina i inclús les d'atenció al públic des del confinament ens hem esforçat per adaptar-nos a la nova era digital i ja tenim tots els mecanismes en funcionament per continuar oferint el millor servei al ciutadà. El teletreball facilita l'accés del ciutadà als serveis públics i evita el desplaçament d'aquest a les oficines, li ofereix fer la majoria de tràmits online amb assessorament dels treballadors públics en tot moment.

Editat

Jo tinc la mateixa opinió que tu.
https://candy-crush.io/

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...