" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia Ordre categories de premis i la distribució de l’import total dels sortejos setmanals de la loteria passiva (La Grossa)

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte d’ordre que reguli les categories de premis i la distribució de l’import total que s’hi destina entre les diferents categories pels sortejos setmanals de la loteria passiva (La Grossa)

Fase 2 de 2
Retorn 06/07/2020 - 07/07/2020
Fases del procés
Ajuda

Són espais d'interlocució entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Suma la teva participació a través dels mecanismes que tens a la teva disposició!

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

La iniciativa que se sotmet a consulta pública prèvia pretén impulsar l’elaboració d’un projecte d’ordre que reguli les categories de premis i la distribució de l’import total destinat a premis entre les diferents categories pels sortejos setmanals de La Grossa.

Amb la iniciativa es pretén abordar la necessitat de disposar de l’estructura de premis adequada pels sortejos setmanals de la loteria passiva (La Grossa) amb una idiosincràsia pròpia i diferent dels sortejos actualment vigents, previstos per dates assenyalades.


Amb la consulta prèvia es vol copsar la percepció i el criteri de la ciutadania davant la iniciativa de regular les categories de premis i la distribució de l’import total destinat a premis entre les diferents categories pels sortejos setmanals de La Grossa, amb una estructura pròpia i diferent dels sortejos actualment vigents.

La regulació de les diferents categories de premis i la distribució del seu import, pel què fa als sortejos setmanals de La Grossa, ha de permetre atendre l’interès de part de la ciutadania que actualment està comprant bitllets de sortejos setmanals de loteries passives que gestiona la competència o que voldria poder-ne comprar, i ha de ser una oportunitat d’obtenir més ingressos tant per part de la xarxa comercial de l’EAJA com pel Tresor de la Generalitat, que és el destinatari dels beneficis obtinguts del producte de les seves loteries.

Propostes Veure tots (2)

Acceptades
La proposta seria posar 3 reintegres. D'aquesta manera, el client veuria més atractiva la loteria...
Rebutjada
Destinar un porcentaje superior de premio para los acertantes de 4 y 5 números y rebajar el de 6...
Veure tots (2)
El que es decideix La regulació de les categories de premis i la distribució de l’import total que s’hi destina entre les diferents categories pels sortejos setmanals de La Grossa.
Qui hi participa Ciutadania en general i persones integrants de la xarxa comercial.
Com es decideix Debat obert
Departament Departament d'Economia i Hisenda
Unitat promotora Entitat Autònoma de Jocs i Apostes (EAJA)
Disposa de retorn
Data d'inici 04 de Juny de 2020
Data de finalització 07 de Juliol de 2020
Referència: II-PART-2020-06-337

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ordre-categories-premis-loteria-passiva-La-Grossa/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ordre-categories-premis-loteria-passiva-La-Grossa/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

2

Participants

26

Seguidores

3

Comentaris

2

Propostes

2

Adhesions