Aguest lòc web emplegue cookies pròpries e de tresaus entà melhorar l’experiéncia de navegacion, e aufrir contenguts e servicis d’interès.
En contunhar era navegacion, comprenem qu'acceptatz era nòsta politica de cookies. Entà mès informacion, consultatz ací.
Es suggereix modificar el redactat de l’ Art. 14.4:Les dades agregades per sector o baula de la cadena referents ales pèrdues, els residus i el malbaratament alimentaris del SIPRMA han d'estar disponibles per a recerques acadèmiques, estudis i anàlisi estadística.
Esmenar Proposta
Milloreu aquest proposta modificant la seva title e body
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":"<p><u>Es suggereix modificar el redactat de l’ Art. 14.4:</u><em> <u>Les dades agregades per sector o baula de la cadena referents a</u> <u>les</u> pèrdues, els residus i el malbaratament alimentaris del SIPRMA han d'estar disponibles per a recerques acadèmiques, estudis i anàlisi estadística.</em></p>"},"title":{"ca":"Observacions CEDAC: Art.14.4 Sistema d’informació de les pèrdues, els residus i el malbaratament alimentari"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...