" class="part-icon-bars">

Participació ciutadana per a l'elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Aquesta iniciativa pretén reduir les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Fase 2 de 2
Fase de retorn 20/07/2023 - 20/08/2023
Fases del procés

Restauració col·lectiva

22/03/2023 16:37  

A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.

Esmenar Proposta Milloreu aquest proposta modificant la seva title i body
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-03-86696
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/participaciomalbaratamentalimentari/f/3696/proposals/86696/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/participaciomalbaratamentalimentari/f/3696/proposals/86696/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...